Σελίδες

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Diadermine: Lift+ Pore Refinement Cleansing milk

( In Greek )

Γεια σας κορίτσια κ καλό μήνα!
Κάθε φορά, προσπαθώ να βρω κάποιο καλύτερο από την προηγούμενη φορά γαλάκτωμα καθαρισμού για το βράδυ. Ακόμη δεν έχω βρει το τέλειο για μένα, που θα πω σταματώ να ψάχνω κ αγοράζω αυτό ξανά κ ξανά κ ξανά, όπως έχει συμβεί με το τζέλ καθαρισμού μου από τη Froika.
Παρόλα αυτά, έχω μια τοπ 3άδα που αν τα βρίσκω σε προσφορά, θα συνεχίσω να τα παίρνω, προτιμώντας τα σε σχέση με τα υπόλοιπα. Αυτά είναι της Garnier το Clean Sensitive για ευαίσθητες επιδερμίδες, της Apivita όπως σας έχω αναφέρει σε άλλο ποστ, κ τώρα της Diadermine...!!!

Έχω να σας πω, πως έχω ξαφνιαστεί ευχάριστα με αυτήν την εταιρία, διότι ενώ πίστευα ότι όλα τα προιόντα τους απευθύνονται μόνο σε πιο ώριμες ηλικίες, κάτι τέτοιο δεν ισχύει απόλυτα.

Προτίμησα να δοκιμάσω την σειρά με τη συσφικτική δράση, όχι πως το χρειάζομαι στα 23 μου, αλλά επειδή το συγκεκριμένο γαλάκτωμα αφορά στη δημιουργία ομοιόμορφου δέρματος κ λείανσης των πόρων!!!!! Βλέποντας τέτοια περιγραφή, ναι δεν δίστασα κ το αγόρασα !!!!
Εντάξει, η σύσφιξη δεν βλάπτει, αλλαααά τους πόρους κ το λείο δέρμα που το πας;;; Ολες το θέλουμε, ιδίως εγώ που πέρασα μια ενήλικη ακμή που μου άφησε κάποια σημάδια, κ ιδίως όταν κανένα άλλο μου προιόν στη καθημερινή μου ρουτίνα, δεν έχει μια τέτοια ιδιότητα για τους πόρους να προσφέρει. Οπότεεεε :-)

Λοιπόν,  λόγω της ιδιότητας του για lifting πίστεψα πως θα είναι ένα βαρύ γαλάκτωμα για ξηρές κ ώριμες επιδερμίδες. Όχι! Είναι πραγματικά όπως λέει , για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα κ για τα πιο ευαίσθητα πρόσωπα!
Είναι πολύ πιο ελαφρύ από της Nivea για παράδειγμα, όχι τόσο όσο της Apivita βέβαια, καθόλου βαρύ όταν το τρίβεις με το βαμβακάκι σου και επίσης, ευχάριστα αρωματισμένο όταν το αφήνεις ενδεχομένως κ λιγάκι πάνω σου να απορροφήσει το make up. 
Το χρησιμοποιώ κάθε βράδυ για ντεμακιγιάζ, μου το αφαιρεί πολύ πολύ καλά με την μία κίνηση, δεν νιώθω να έχω ίχνος λιπαρότητας πάνω μου και δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα ερεθισμού !!! Προφανώς κ το ξεβγάζω μετά, αλλά όχι με κάποια μανία που μπορεί άλλο παχύ γαλάκτωμα, που ισχυρίζεται να είναι για λιπαρα δέρματα, να κανει.
Απόλυτα ενδεδειγμένο επομένως!


Μπορώ να πω πως ενώ ποτέ σχεδόν δεν πιστεύω ότι ένα προιόν κάνει στην πραγματικότητα κ με αποτέλεσμα αυτό που αναγράφει, αυτό σαν να μου ηρέμησε τους πόρους, οχι βεβαια κάτι συνταρακτικό, αλλά αρκετά νοητό από εμένα που αναλύω το πρόσωπό μου κάθε μέρα.
Επίσης, κ μιας μορφής τσίτομα ίσως το χω πρόσεξει. Πιστεύω πως το κολλαγόνο όντως κάνει δουλειά.
Γενικώς, δρα υπερβολικά καλά για ένα προιόν που κοστίζει 5 με 6 ευρω τα 200 ml. 

Εαν ψάχνετε για ένα καθημερινό γαλάκτωμα καθαρισμού για να αφαιρείτε το μακιγιάζ σας, δοκιμάστε το! Ιδίως εαν το έχει σε προσφορά στα Hondos ή σε κάποιο σουπερ μαρκετ, μην το σκεφτείτε καν !!! Θα δοκιμάσω την επόμενη φορά κ το γαλάκτωμα της High Tolerance σειράς που έχει βγει πρόσφατα κ αφορά ευαίσθητα δέρματα  με 0% αλκοόλη. Νομίζω θα το λατρέψω! Ήδη έχω τα καλύτερα να πω για την εταιρία.

Σας το έχω ξανα πει, μην κολλάτε στις ταμπέλες των προιόντων που λένε, για λιπαρά, για ξηρά, για ακμή κλπ. Προφανώς κ υπάρχουν γιατί υπηρετούν κάποιο συγκεκριμένο στόχο, ναι. Εαν κάτι όμως δεν το δοκιμάσεις, ποτέ δεν μπορείς να ξερείς. Προιόντα για όλους τους τύπους, ποτέ δεν με έχουν βγάλει λανθασμένη !! Προφανώς μάλλον, γιατί δεν στοχεύουν σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα, οπότε είναι ήπιας μορφής που κάνουν στη τελική μόνο την αρχική τους δουλειά, που είναι απλά να καθαρίσουν, να ενυδατώσουν κλπ κλπ ένα πρόσωπο ότι τύπος κ αν είναι. Μου τα συνιστά κ η δερματόλογος μου άλλωστε! Κ έχω λιπαρό ακνεικό δέρμα.
Στη τελική, εαν τύχει να μην σας αρέσει κ η μητέρα σας έχει ξηρό δέρμα, θα της κάτσει ουυυ, πολύ πολύ καλά για ένα απαλό καθαριστικό προσώπου, που δεν θα θέλει καν να το ξεβγάζει ενδεχομένώς!

Εαν χρειάζεστε κάποια άλλη επισήμανση, εδώ είμαι! :-)




8 σχόλια:

  1. απλά με έπεισες !τρέχω κιόλας αύριο!!και μου είχε τελειώσει το ντεμακιγιάζ!! ;)!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποσο συμφωνω μαζι σου! Εκτος απο το καθαριστικο μου της Avene, οτι αλλο εχω δοκιμασει ειδικα για ακνεικα δερμτα με εχουν πειραξει κ καποια μαλιστα πολυ ασχημα, ειδικα το να βρω αντηλιακο που να μην μου προκαλεσει ακμη μου ηταν πολυ δυσκολο,δοκιμασα τα απειρα, μονο του Κορρε με γιαουρτι SPF50 που να για ολους τους τυπους δερματος δεν με πειραξε ποτε! Θελω κ εγω να δοκιμασω καποια στιγμη το καινουργιο gel καθαρισμου της σειρας High Tolerance.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει, όταν μιλάμε για εταιρίες φαρμακείου, προφανώς είτε τα στοχευμένα προιόντα με συγκεκριμένη λειτουργία είτε τα γενικής χρήσης είναι απλά θεραπευτικά. Δεν βγαίνεις εύκολα χαμένος από αυτές τις μάρκες.
      Όταν όμως μιλάμε για ευρείας κατανάλωσης, τότε τρέχα για το πιο απλό κ basic. Γιατί υπάρχουν πολύ καλά εκεί έξω. Ψάξιμο θέλει μόνο :)
      Έχω πρότασεις για αντιλιακές κ τζελ καθαρισμού για τον τύπο δέρματος σου αν θέλεις.

      Διαγραφή
  3. Γεια σου Τζένη! Μόλις τώρα ανακάλυψα το blog σου και έγινα μέλος γιατί είναι πολύ όμορφο!

    Θέλω μια χάρη αν μπορείς... θέλω να κάνεις like στο σχόλιο μου κάτω από την photo (study about fashion)

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=322046307893279&set=a.265422780222299.55711.248875741877003&type=1&theater

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Egw to exo auto kai dokimasa to miso to boukali kai den mou arese katholou. Exo lipari epidermida kai to theorousa poli ma poli vari sto derma mou epano. Egw prosopika den tha to ksana agoraza gia mena to kalitero einai Vichy 3 se 1 !! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οοο κρίμα :-(
      Μου στέλνεις το άλλο μισό? :D
      Το Vichy είπαμε... αξία !!!
      xx

      Διαγραφή
  5. Mmm..tha to exw ypopshn mou ayto to proion! To oti sto proteine k h dermatologos sou einai ena plus gia mena gt exw ginei extremely fovitsiara me ta proionta pou xrhsimopoiw..

    An theleis, rikse mia matia sto blog mou gt molis ekana sxetiko review gia galaktwma katharismou pou agapw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...