Σελίδες

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Froika: Hyaluronic C Eye Cream

( In Greek )

Καλησπέρα κορίτσια!

Επιστρέφω με ελληνικό προιόν ξανά από Froika, ναι ναι! Μπορώ πλέον να πω, πως η εταιρία εχει γινει για μένα η ελληνική La Roche-Posay ;) Ό,τι έχω στην πλειοψηφία, αποτελείται από αυτές τις δυο.

Λοιπόν, κρέμα ματιών... Έχω κλείσει τα 23 κ άρχισα φέτος να χρησιμοποιώ, εδώ κ για τουλάχιστον μισό χρόνο. Ο λόγος ήταν μια πωλήτρια στα Μac που με ταρακούνησε απαντώντας μου στο ερώτημα αν είμαι μικρή για να φοράω, λέγοντας μου "Δεν ενυδατώνεις το πρόσωπό σου? Δεν ενυδατώνεις τα χείλη σου? Τα μαλλιά σου? Γιατί αυτό το μικρό κομματάκι επομένως να μένει χωρις ενυδάτωση, πόσο μάλλον ενω είναι τόσο ευαισθητο?" Και είχε δίκιο..
Το πρώτο βήμα που έκανα ήταν να ρωτήσω την δερματολόγο μου, αν όντως χρειάζομαι, τί μορφή, κ αν στη τελική είναι πραγματικά απαραίτητη, διότι μια κρέμα ματιών για να είναι τοοοοόσο ακριβή σε όλες τις εταιρίες, κάτι θα σημαίνει.
Λοιπόν, δεν είναι αναγκαία η χρήση της σ'αυτην την ηλικία εαν η ενυδατική προσώπου σου είναι ελαφριας μορφης κ σε καλύπτει. Δεν ειναι ομως κακό, να κανεις χρηση μιας απλής κ βασικής ενυδάτωσης αποκλειστικά γι'αυτό το σημείο.. Πόσο μάλλον εφόσον "φορτώνεις" αυτό το σημείο με μακιγιαζ. Για μένα αυτό είναι κ το καλύτερο! Απλά κ βασικά βήματα στη ρουτινα μας! Περαν αυτού όμως, η πρόληψη είναι το Α κ το Ω! Δεν το συζητώ πως μεγαλώνοντας η κρέμα ματιών γίνεται το αγαπημένο-απαραίτητο προιόν σου ;)

Εκεί έρχεται κ η Froika!
Το πιο βασικό συστατικό που ΠΡΕΠΕΙ να έχει η ενυδατική ματιών σας ειναι το υαλουρονικό οξυ !!!!
Έχω αναφέρει πως βρήκα επιτέλους το τζελ καθαρισμου ( Froika Hyaluronic Moist Wash) που θα συνεχισω να παιρνω για παντα!! Κ αυτό γιατί έχει υαλουρονικό! Κάνει θαύματα στην επιδερμίδα!
Καταλαβαίνεις πραγματικά πόσο ανάγκη έχει η επιδερμίδα το νερό κ την υγρασία που του αφαιρείς καθαρίζωντάς το. Ετσι κ η ενυδατική ματιών!

Η συγκεκριμένη κρέμα ματιών, είναι πολύ ελαφρυά σε υφή χωρις να σε βαραίνει, αρκετα ενυδατική ταυτόχρονα, κάνοντάς σε να νιώθεις πως όντως βάζεις νεράκι κάτω απο τα ματια σου, κάτι που φυσικά σε αναζωογονεί κ σε ξεκουράζει. Βοηθά τρομερά στα σημάδια κόπωσης. Προφανώς δεν ξυπνάς την επομενη μέρα χωρίς κυκλους (εαν είχες), όμως θρέφει το πρόβλημα σου.
Επιπλέον, ο συνδιασμος με την βιταμίνη C είναι αυτός που τη κάνει ασυναγώνιστη κατε με, κατά των μαύρων κύκλων, των ρυτίδων έκφρασης, του πρηξήματος κ γενικώς της αντιγήρανσης. Προφανώς, ηλικίες μεγαλύτερης ηλικίας, χρειάζονται κάτι πιο ενισχυμένο, από την αποψη κ μόνο, μιας κρέμας πιο στοχευμένης σε έναν παραγοντα διόρθωσης ή προστασίας.
Μπορώ να σας πω πως δεν είναι μόνο για πρόληψη, αλλά κ για επανόρθωση,  για ολους τους παραγοντες που προανέφερα, ιδίως για τις σακούλες. Επομένως, μπορει να χρησιμοποιηθεί από δυο διαφορετικες ομαδες γυναικων!
Αυτο που μου αρέσει περισσοτερο για το δικο μου δέρμα κ ηλικία, ειναι το γεγονος οτι αποτελεί την τέλεια βάση για οποιοδήποτε concealer κ αν βάλω κάτω απο τα μάτια, καθώς δεν το κάνει να φαίνεται βαρύ ή ξηρο κ απορροφάται γρήγορα!!!! Να επομένως πως πετυχαίνεις το όμορφο ξεκούραστο βλέμα-κλειδί για την επιτυχία ενός φρέσκου μακιγιαζ.

  
Τωρα, το θέμα της τιμής της τσούζει....
Οπως όλες οι ενυδατικές ματιών, είναι ακριβή. Ειναι ενα απλο πλαστικο μπουκαλακι 15ml, κατι σαν να σου έδωσαν δείγμα απο το φαρμακείο, κ κοστιζει 26 Ευρω. Δεν εχει κάτι η εμφάνιση που να πεις οτι τουλάχιστον πλήρωσα τη συσκευασία του. Ευτυχώς, βάζεις τόσο δα, οπότε δεν ξοδεύεται γρήγορα, όπως επίσης υπάρχει κ η δυνατότητα των online φαρμακείων στη μισή τιμή.........!!!!!!!
Ξέρω, είναι πολλα!!! ΟΜΩΣ. Υπαρχουν κ πολυ πολυ πολυυυύ πιο ακριβές ματιών κ γυναίκες που προτιμούν να επενδύουν εκεί, κάτι που για μένα δεν αξίζει. Δεν έχει νόημα να δίνεις τοσα λεφτα εξτρα πέρα από την προσώπου σου και για κρέμα ματιών, που κατα βάση θα σου προσφέρει ενυδάτωση κ μόνο. Τα υπόλοιπα αποτελεσματα φαίνονται στο πέρασμα των χρόνων κ με την επαναλειψη της ίδιας κρέμας για χρόνια. Η δικιά μου προτίμηση είναι να επενδύεις σε προσώπου. Δεν λέω να μην αγοράσεις μια καλή, διοτι σίγουρα τα ματια κ η περιποιηση τους είναι οτι πιο βασικο κ θα το καταλαβεις μεγαλώνοντας, ομως μια απλη ενυδατικη μπορεις να βρεις παντου κ στην αναγκή να την χρησιμοποιησεις, εφόσον κάνει την δουλειά της σωστά. Η σχέση τιμής κ ποιότητας στις ματιών ξεφεύγει λίγο από τα όρια.

Επομένως, να αγοράζετε κρέμες ματιών με υαλουρονικο κ βιταμίνη C, κ τιμές σε λογικά πλαίσια.
Η Body Shop εχει δυο πολυ καλες κ low budget ( με C κ με Ε), η Rοc κ η La roche posay στα επίπεδα της Froika, καθώς κ η Lancaster.

Εγώ εμπιστεύομαι Froika κ θα συνεχίσω να αγοράζω, καθώς οταν κατι κάθεται στο δέρμα σου χωρις προβλήματα, δεν πρεπει να το αλλάζεις!
Πείτε μου τη γνώμη σας για τις κρέμες ματιών ή κ προτάσεις για την επόμενη μου επιλογή :-)

xxx

 

8 σχόλια:

  1. loipon jennaki mou gluko,kano treli ereuna gia krema mation kai auti einai mia pou exo sti lista mou!i alli einai apo body shop i vitamin e. kai skeftomoun kai tin aqualia pou einai paketaki enidatiki prosopou k mation mo o me 22 euro :)gnorizoume kati gia autin?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιρνεις ενα μεγαλο ΣΥΝ μονο κ μονο που εχεις στη λιστα σου 2 ιδια με αυτα που προτεινω!! :D Κ εξαρχης λεω go for them!!! ;)
      Για της Vichy, θα σου ελεγα πως επειδη ειναι roll on, θα την αφηνα τελευταια επιλογη. Εαν δεν ήταν αυτης της μορφης, δεν εχει καμια διαφορα με της La roche posay.

      Διαγραφή
  2. Λατερυω τα reviews σου!! Αν θες για καλυτερη τιμή μπορείς να τσεκάρεις και to σχετικό link http://www.pharmacy4u.gr/froika-hyaluronicc-eyes-antiaging-cream-p-11136.html... Σχεδόν η μισή τιμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρεις ΠΟΣΟ χαρούμενη με κάνεις!!!! Σε χιλιοευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! :-)
      Όσο για τις τιμές, σαφώς κ γνωρίζω τις online κ πλέον μόνο έτσι κάνω τις αγορές για τα παραφάρμακα. Είναι κοροϊδία διαφορετικά, πραγματικά...

      Διαγραφή
  3. Μου έδωσαν σε δείγμα από το ιντερνετικό μου φαρμακείο την κρέμα προσώπου της σειράς. Στην αρχή δεν της έδωσα και πολύ σημασία, ώσπου τελικά τη δοκίμασα. Καλέ πολύ καλή είναι η κρέμα! Οκ, δεν μπορώ να κρίνω τελικό αποτέλεσμα με τη χρήση ενός δείγματος, πάντως η πρώτη μου εντύπωση είναι πολύ θετική. Υποθέτω εξίσου καλή δουλίτσα θα κάνει και αυτή των ματιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου άρεσε γιατί είναι με υαλουρονικό οξύ κ η ενυδατική προσώπου της σειράς, οπότε δίνει αυτή την δροσερή ενυδάτωση, χωρις να το νιώθεις λιπαρό κ βαρύ!
      Η ματιών είναι ακοοοομα καλυτερη! Γενικώς η Froika ειναι must για την περιποίηση προσώπου! :*

      Διαγραφή
  4. Τζενάκι καλησπέρα είδα το post μετα από πολύ καιρό την συγκεκριμένη την έχω καταευχαριστηθεί !!όντως η τιμή της είναι τζιζ για αυτό και το έψαξα και την βρήκα εδώ.
    www.pharmacyonclick.gr γύρω στα 12 ευρώ...
    extra tip: το Σάββατο δεν έχουν μεταφορικά
    !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα Βασω! :)
      Thank you για το info, αλλα πλεον κ εγω μονο online την παιρνω, απο το pharmasales.gr που αγαπω, με 10,85....!!!!
      Μιλαμε για μιση κ παραπανω τιμη κατω, απιστευτο ειναι !!!!
      Ποτε ξανα απο της γειτονιας ! :P

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...